دسته
لينك هاي مفيد
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 33323
تعداد نوشته ها : 109
تعداد نظرات : 1
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
- روزه: روایت شده که حضرت نوح(ع) در این روز به کشتى سوار شد و به کسانى که همراه او بودند امر فرمود روزه بگیرند که هر کس این روز را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال از او دور شود .

-غسل

-زیارت امام حسین(ع): از امام جعفر صادق(ع) روایت شده است که هر کس امام حسین(ع) را در روز اول رجب زیارت کند، خداوند او را بیامرزد.
دسته ها :
در اهمیت این ماه همین بس که پیامبر اکرم(ص) فرمودند: ماه رجب ماه بزرگ خداست و ماهى که حرمت و فضیلت به آن نمى‏رسد و جنگیدن با کافران در این ماه حرام است و رجب ماه خداست و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است کسى که یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودى خدای بزرگ می‌شود و غضب الهى از او دور می‌شود و درى از درهاى جهنم بر روى او بسته شود.

امام موسی کاظم(ع) در یک روایتی در باب اهمیت ماه رجب‌المرجب فرمود: هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال، از او دور شود و هر کس سه روز از آن را روزه بگیرد، بهشت بر او واجب می‌شود، همچنین فرمود: رجب نام نهرى است در بهشت که از شیر سفیدتر و از عسل شیرین‏تر است، هر کس یک روز از رجب را روزه بگیرد، البته از آن نهر بیاشامد.

برای این ماه خدا اعمال مختلفی ذکر شده است که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌شود:

*اعمال شب اول ماه رجب

-از رسول خدا(ص) نقل شده است که به هنگام رؤیت هلال ماه رجب، این دعا را مى‌خواند: «اَللّـهُمَّ اَهِلَّهُ عَلَیْنا بِالاْمْنِ وَالاْیمانِ وَالسَّلامَةِ وَالاْسْلامِ رَبّى وَرَبُّکَ اللهُ عَزَّوَجَلَّ»؛ خدایا این ماه را بر ما به امنیت و ایمان و سلامت و دین اسلام نو کن، پروردگار من و پروردگار تو (اى ماه) خداى عزوجل است و همچنین از آن حضرت نقل شده است که وقتى هلال ماه رجب را مى‌دید، مى‌فرمود: «اَللّـهُمَّ بارِکْ لَنا فى رَجَب وَشَعْبانَ، وَبَلِّغْنا شَهْرَ رَمَضانَ، وَاَعِنّا عَلَى الصِّیامِ وَالْقِیامِ، وَحِفْظِ اللِّسانِ، وَغَضِّ الْبَصَرِ، وَلا تَجْعَلْ حَظَّنا مِنْهُ الْجُوعَ وَالْعَطَشَ»؛ خدایا برکت ده بر ما در ماه رجب و شعبان و ما را به ماه رمضان برسان و کمکمان ده براى گرفتن روزه و شب زنده‌دارى و نگهدارى زبان و پوشیدن چشم و بهره ما را از آن ماه تنها گرسنگى و تشنگى قرار مده.

- غسل کردن: سیّد بن طاووس مى‌گوید در کتب «عبادات» روایتى از رسول خدا (ص) یافتم که آن حضرت فرمود: هر کس ماه رجب را درک کند و در اول، وسط و آخر آن، غسل کند همانند روزى که از مادر متولد شده، از گناهان خارج شود (و پاک شود).

- زیارت امام حسین(ع) در این شب فضیلت بسیار دارد.

- بعد از نماز مغرب، ۲۰ رکعت نماز بخواند (هر دو رکعت به یک سلام) و در هر رکعت یک بار سوره «حمد» و یک بار سوره «توحید» بخواند، رسول خدا(ص) در پاداش این عمل فرمود: هر کس چنین کند، به خدا سوگند خودش، خانواده‌اش، مالش و فرزندانش محفوظ بمانند و از عذاب قبر پناه داده شود... و در قیامت به سرعت از صراط بگذرد.

-بعد از نماز عشا، دو رکعت نماز به ‌جا آورد، در رکعت اول «حمد» و «الم نشرح» را یک مرتبه و سوره «توحید» را سه مرتبه بخواند و در رکعت دوم، سوره‌هاى «حمد»، «الم نشرح»، «توحید» و «معوّذتین» (سوره‌هاى ناس و فلق) را یک‌ بار بخواند و پس از سلام ۳۰ مرتبه بگوید: «لا اله الاّ الله» و ۳۰ مرتبه «صلوات» بفرستد، رسول اکرم(ص) فرمود: کسى که این عمل را انجام دهد، خداوند گناهانش را مى‌آمرزد و از گناه پاک مى‌شود.

- ۳۰ رکعت نماز بخواند، (هر دو رکعت به یک سلام) در هر رکعت یک مرتبه «حمد» و یک مرتبه «کافرون» و سه مرتبه «توحید» را بخواند. در روایتى رسول خدا(ص) فرمود: هر مرد و زن مؤمنى چنین کند، خداوند تمام گناهان کوچک و بزرگ وى را مى‌آمرزد و تا سال بعد، خداوند نامش را در فهرست «نمازگزاران» مى‌نویسد و از نفاق پاک مى‌شود.

- احیاى شب اول ماه رجب: شیخ طوسى در «مصباح المتهجّد» از امام صادق(ع) از جدش از امیرمؤمنان على(ع) نقل کرده است که آن حضرت دوست داشت که در چهار شب از شب‌هاى سال، فارغ از هر چیز، به عبادت بپردازد شب اوّل ماه رجب، شب نیمه شعبان، شب عید فطر و شب عید قربان، در حدیثى دیگر، از امام صادق(ع) نقل شده است که «تا مى‌توانى بر احیاى شب‌هاى عید فطر، عید قربان و... شب اول رجب مراقبت کن.

- خواندن دعایى که از امام جواد(ع) نقل شده است که فرمود: مستحب است انسان، در شب اول رجب، با این کلمات، دعا کند: «اَللّـهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِاَنَّکَ مَلیکٌ، وَاَنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء مُقْتَدِرٌ، وَاَنَّکَ ما تَشآءُ مِنْ أَمْر یَکُونَ اَللّـهُمَّ اِنّى اَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ مُحَمَّد نَبِىِّ الرَّحْمَةِ، صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ، یا مُحَمَّدُ یا رَسُولَ اللهِ، اِنّى اَتَوَجَّهُ بِکَ اِلَى اللهِ رَبِّکَ وَرَبِّى لِیُنْجِحَ بِکَ طَلِبَتى»
دسته ها :

در کتاب « اقبال » برای شب اول ماه رجب، نمازهایی هم نقل شده است که من سبک ترین و آسان ترین آنها را برای 

کسانی که مانند خودم ضعیف و ناتوان هستند، بازگو می نمایم. در کتاب « اقبال » از « روضه الواعظین » روایت 

کرده 

که :

پیامبر خدا (ص) فرمودند : « هر کس در اولین شب از ماه رجب، بعد از خواندن نماز مغرب، بیست رکعت  نماز 

بخواند ؛ در هر رکعت سوره « حمد » و سوره « توحید » یک مرتبه، و هر دو رکعت را با یک سلام به پایان برساند .»

اینجا بود که پیامبر خدا (ص) فرمود: « آیا می دانید این نماز چقدر پاداش دارد ؟ »

یاران حضرت عرضه داشتند : « خدا و پیامبر او داناترند . »

پیامبر خدا (ص ) فرمودند : « جبرئیل این نماز را به من یاد داد.» سپس آستین های خود را بالا زدند و فرمودند : 

« جان خودش و خانواده اش و اموال و دارایی اش و فرزندانش حفظ شده و از عذاب قبر در امان بماند و مانند برق، بدون حساب، از روی پل صراط بگذرد .

پیامبر خدا (ص ) فرمودند : « هر کس در اولین شب از ماه رجب، بعد از خواندن نماز عشاء دو رکعت نماز 

بخواند، در رکعت اول یک بار سوره « حمد» و سوره «اّلّم نّشرح » و سه بار سوره «قل هو الله احد» و در رکعت 

دوم یک بار سوره فاتحه و «اّلّم نّشرح » و «قل هو الله احد» و « معوذتین» را بخواند ،سپس تشهد نماز را گفته و

 سلام دهد ،و بعد از گفتن سلام نماز ،سی مرتبه«لا اله الا الله » و سی مرتبه « اللهم صل علی محمد و آل محمد» 

بگوید، خداوند تمامی گناهان گذشته او را می آمرزد و او را مانند کسی که تازه از مادر به دنیا آمده، از گناهان

 بیرون می آورد.»

 

دسته ها :

ماه رجب؛ ماه بسیار شریف و بزرگی است . به این خاطر که اولاً این ماه از ماه های حرام بوده و ثانیاً اینکه ماه رجب از اوقات دعا می باشد . حتی مردم زمان جاهلیت نیز این مطلب را می دانستند و منتظر بودند این ماه بیاید تا حوایج و خواسته های خود را در آن بخواهند . 

در این مورد حکایت شگفت انگیزی وجود دارد که « سید ابن طاووس » در کتاب « اقبال » آن را نقل کرده است . در بعضی از روایات اینگونه آمده است که : ماه رجب، ماه حضرت امیر مومنان امام علی (ع) می باشد، چنانکه در روایات آمده که ماه شعبان، ماه پیامبر خدا (ص) و ماه رمضان، ماه خداست .

شب اول ماه رجب، یکی از ٱن چهارشبی است که بیدا ماندن برای عبادت و احیا گرفتن آن تاکید شده است . روز پانزدهم ماه رجب، محبوب ترین روز ها نزد خداوند است و خداوند جایگاه نورانی برای این روز قائل شده است و زمانانجام عمل « استفتاح » می باشد که شرح آن به صورت مفصل می آید .

 در بیست و هفتمین روز از ماه رجب، پیامبر خدا حضرت محمد مصطفی (ص)به پیامبری برانگیخته شدند و آن روز، روز آشکار شدن رحمت خداوند رحیم است؛ رحمتی که از ابتدای آفرینش تاکنون، نظیر و مانندی برای آن دیده نشده است، این روز، شریف ترین روز هاست و ماه رجب، خود صاحب آنچنان فضیلتی استکه خردها از درک آن عاجزند . 
دسته ها :
نرم افزار Microsoft PowerPoint را می‏توان بدون شک قوی‏ترین نرم افزار ساخت صفحات و اسلایدهای جذاب دانست. هم اکنون در همایش‏ها و کلاس‏های آموزشی، اسلایدهای ساخته شده توسط PowerPoint نقش مهمی را در جهت شفافیت بیشتر موضوع مورد بحث ایفا می‏کنند. اکثر اسلایدهای پاورپوینت تنها از متن و نهایتا تصویر تشکیل شده‏اند. اما آیا تاکنون فکر کرده‏اید که می‏توان از کلیپ‏های فلش با فرمت SWF هم در درون اسلایدهای پاورپوینت بهره برد؟ قطعا این کار باعث جذاب شدن صفحات شده و بر بینندگان تاثیر بیشتری می‏گذارد. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه قرار دادن کلیپ‏های فلش در اسلایدهای پاورپوینت بپردازیم:

نحوه این کار در دو نسخه 2003 و 2007 نرم افزار Microsoft PowerPoint توضیح داده می‏شود.
همچنین پیش از هر کاری اطمینان پیدا کنید نرم افزار Flash Player بر روی ویندوز نصب شده باشد تا فایل فلش قابلیت نمایش را داشته باشد.

ابتدا فایل پاورپوینت مورد نظر که قصد دارید فایل فلش را در درون آن جای دهید را باز کنید و به اسلاید مد نظر بروید.

در Microsoft PowerPoint 2003:
از منوی View و قسمت Toolbars بر روی Control Toolbox کلیک کنید.
یک نوار ابزار جدید ظاهر می‏شود.
بر روی دکمه با عنوان Control Toolbox که با آیکن چکش مشخص شده است کلیک نمایید.
منویی باز خواهد شد که بایستی در میان موارد موجود، Shockwave Flash Object را انتخاب کنید.

اما در Microsoft PowerPoint 2007:
ابتدا بر روی دکمه دایره شکل آفیس در بالا سمت چپ برنامه کلیک کنید.
در منوی ظاهر شده بر روی دکمه PowerPoint Options کلیک کنید.
در پنجره باز شده، در همان تب Popular تیک گزینه Show Developer Tab Ribbon را بزنید و OK کنید.
اکنون در درون برنامه، در نوار بالای صفحه یا به اصطلاح Ribbon به تب Developer بروید.
سپس بر روی دکمه با عنوان More Controls که با آیکن چکش مشخص شده است کلیک نمایید.
منویی باز خواهد شد که بایستی در میان موارد موجود، Shockwave Flash Object را انتخاب نموده و OK کنید.
دسته ها :
بعد از زيارت چهارده معصوم(ع)، براي زيارت حضرت معصومه(س) ترغيب و تشويق فراواني صورت گرفته است. در پاداش زيارت زايران حضرت معصومه سلام الله عليها تعبيرات ارزشمندي چون؛ اهل بهشت، بهشت از آنِ اوست و بهشت بر او واجب است، وارد شده و ارزش زيارت آن كريمه اهل بيت، معادل بهشت و همسنگ زيارت امام هشتم(ع) قرار داده شده است.
امام رضا(ع) مي فرمايد: مَنْ زارَها فَلَهُ الْجَنَّةُ هر كس او را زيارت كند بهشت از آنِ اوست.
1
امام جواد(ع) فرموده اند: مَنْ زار عَمَّتي بِقُمْ فَلَهُ الْجَنَّةُ، هر كس عمه ام را در قم زيارت كند بهشت از آنِ اوست.2
همچنين امام صادق(ع) مي فرمايد:
اِنَّ لِلّهِ حَرَمَا وَ هُوَ مَكَّةُ وَ لِرَسولِهِ حَرَمَا وَ هُوَ الْمَدينَةُ وَ لِاَميرِ الْمُؤمِنيينْ حَرَمَا وَ هُوَ الْكُوفَةُ وَ لَنا حَرَمَا و هُوَ قُمْ وَ سَتُدْفَنُ فيهِ اِمْرَأَةٌ مَنْ وُلْدي تُسَمّي فاطِمَةُ مَنْ زارَها وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ.
خدا را حرمي است و آن مكه است، رسول خدا را حرمي است و آن مدينه است، امير مؤمنان را حرمي است و آن كوفه است اهلبيت را حرمي است و آن قم است. به زودي بانويي به نام «فاطمه» از فرزندان من در آنجا دفن مي شود كه هر كس او را زيارت كند بهشت بر او واجب مي شود.
راوي مي گويد: امام صادق(ع) اين سخن را زماني فرمود كه هنوز مادر حضرت موسي بن جعفر او را به دنيا نياورده بود.
3
باز هم از امام صادق(ع) روايت شده است:
اِنَّ زيارَتَها تُعادِلُ الْجَنَّةَ
زيارت حضرت معصومه همسنگ بهشت است.4
همچنين امام صادق(ع) فرمودند:
تُقْبَضُ فيها اِمْرَأَةٌ هِيَ مِنْ وُلْدي وَاسْمُها فاطِمَةُ بِنْتُ مُوسي تُدخُلُ بِشَفاعَتِها شيعَتُنا الْجَنَّةَ بِأَجْمَعِهِمْ
در قم بانويي كه از فرزندان من است و نام گراميش فاطمه دختر موسي(ع) است، رحلت مي كند با شفاعت او همه شيعيان و (چنانچه شرايط شفاعت را داشتند) وارد بهشت مي شوند.5
امام رضا(ع) خطاب به سعد بن سعد احزم مي فرمايد:
يا سَعْدُ! مَنْ زارَها فَلَهُ الْجَنَّةُ او «هُوَ مِنْ اَهلِ الْجَنَّةِ»
اي سعد! هر كس او را زيارت كند بهشت از آنَ اوست و يا «او اهل بهشت است».6
باز هم از امام رضا(ع) وارد شده است:
مَنْ زارَ الْمَعْصُومَةَ بِقُمْ كَمَنْ زارَني
هر كس حضرت معصومه(س) را در قم زيارت كند همانند كسي است كه مرا زيارت كرده باشد.7
هم ايشان است كه مي فرمايند:
هر كس نتواند به زيارت من بيايد، برادرم را در ري يا خواهرم را در قم زيارت كند كه همان ثواب زيارت مرا در مي يابد.8
دسته ها :

1. امام‌ صادق‌ ( ع‌ )
 

حضرت‌ امام‌ جعفر صادق‌ عليه‌ السلام‌ رئيس‌ مذهب‌ جعفرى‌ ( شيعه‌ ) در روز 17ربيع‌ الاول‌ سال‌ 83 هجرى‌ چشم‌ به‌ جهان‌ گشود . 

پدرش‌ امام‌ محمد باقر ( ع‌ ) و مادرش‌ "ام‌ فروه‌" دختر قاسم‌ بن‌ محمد بن‌ ابى‌ بكر مى‌باشد. 

كنيه‌ آن‌ حضرت‌ : "ابو عبدالله‌" و لقبش‌ "صادق‌" است‌ . حضرت‌ صادق‌ تا سن‌ 12 سالگى‌ معاصر جد گراميش‌ حضرت‌ سجاد بود و مسلما تربيت اوليه‌ او تحت‌ نظر آن‌ بزرگوار صورت‌ گرفته‌ و امام‌ ( ع‌ ) از خرمن‌ دانش‌ جدش‌ خوشه‌چينى‌ كرده‌ است‌ . 

پس‌ از رحلت‌ امام‌ چهارم‌ مدت‌ 19 سال‌ نيز در خدمت‌ پدر بزرگوارش‌ امام‌ محمد باقر ( ع‌ ) زندگى‌ كرد و با اين‌ ترتيب‌ 31 سال‌ از دوران‌ عمر خود را در خدمت‌ جد و پدر بزرگوار خود كه‌ هر يك‌ از آنان‌ در زمان‌ خويش‌ حجت‌ خدا بودند ، و از مبدأ فيض‌ كسب‌ نور مى‌نمودند گذرانيد . 

بنابراين‌ صرف‌ نظر از جنبه‌ الهى‌ و افاضات‌ رحمانى‌ كه‌ هر امامى‌ آن‌ را دار مى‌باشد ، بهره‌مندى‌ از محضر پدر و جد بزرگوارش‌ موجب‌ شد كه‌ آن‌ حضرت‌ با استعداد ذاتى‌ و شم‌ علمى‌ و ذكاوت‌ بسيار ، به‌ حد كمال‌ علم‌ و ادب‌ رسيد و در عصر خود بزرگترين‌ قهرمان‌ علم‌ و دانش‌ گرديد . 

پس‌ از درگذشت‌ پدر بزرگوارش‌ 34 سال‌ نيز دوره‌ امامت‌ او بود كه‌ در اين‌ مدت‌ "مكتب‌ جعفرى‌" را پايه‌ريزى‌ فرمود و موجب‌ بازسازى‌ و زنده‌ نگهداشتن‌ شريعت‌ محمدى‌ ( ص‌ ) گرديد . 

زندگى‌ پر بار امام‌ جعفر صادق‌ ( ع‌ ) مصادف‌ بود با خلافت‌ پنج‌ نفر از بنى‌ اميه‌ ( هشام‌ بن‌ عبدالملك‌ - وليد بن‌ يزيد - يزيد بن‌ وليد - ابراهيم‌ بن‌ وليد - مروان‌ حمار ) كه‌ هر يك‌ به‌ نحوى‌ موجب‌ تألم‌ و تأثر و كدورت‌ روح‌ بلند امام‌ معصوم‌ ( ع‌ ) را فراهم‌ مى‌كرده‌اند ، و دو نفر از خلفاى‌ عباسى‌ ( سفاح‌ و منصور ) نيز در زمان‌ امام‌ ( ع‌ ) مسند خلافت‌ را تصاحب‌ كردند و نشان‌ دادند كه‌ در بيداد و ستم‌ بر امويان‌ پيشى‌ گرفته‌اند ، چنانكه‌ امام‌ صادق‌ ( ع‌ ) در 10 سال‌ آخر عمر شريفش‌ در ناامنى‌ و ناراحتى‌ بيشترى‌ بسر مى‌برد .

دسته ها :

يك استاد دانشگاه كلاسش را با بالا بردن ليواني كه درونش مقداري آب بود شروع كرد. او ليوان را به اندازي كه همه آنرا ببينند بالا گرفت و از دانشجويان پرسيد: "فكر ميكنيد وزن اين ليوان چقدر است؟"

دانشجويان پاسخ دادند...

"50 گرم!"...

"100 گرم!"....."150 گرم!"

استاد گفت:

"تا زماني كه آنرا وزن نكنم واقعاً نمي دانم.

اما سوال من اين است كه اگر براي چند دقيقه ليوان را به همين صورت نگه دارم چه اتفاقي مي افتد؟"

دانشجويان پاسخ دادند: "هيچي!"

استاد پرسيد: "خوب اگر همين حالت به مدت يك ساعت نگه دارم چطور؟"

يكي از داشجويان گفت: "دستتان درد مي گيرد."

"درست، حالا اگر به مدت يك روز ليوان را بالا نگه دارم چه؟"

يكي از دانشجويان پاسخ داد:

"دستتان كرخت و بي حس مي شود و ممكن است دچار فشار شديد عضلاني و رعشه شويد و مطمئن كارتان به بيمارستان مي رسد!"

... و همه شروع به خنديدن كردند.

استاد گفت:

"خيلي خوب، اما آيا در تمام اين مدت وزن ليوان تغيير مي كند؟"

همگي جواب دادند: "خير"

استاد دانشجويان را به فكر فرو بُرد: "پس چه چيزي باعث فشار عضلاني و درد دست شد؟ اكنون براي رهايي از درد چه كاري بايد انجام دهم؟"

يكي از دانشجويان پاسخ داد: "ليوان را زمين بگذاريد!"

استاد گفت: "دقيقاً!"

مشكلات زندگي چيزي شبيه اين هستند. براي چند دقيقه در ذهنتان نگهشان داريد، بنظر مشكلي پيش نمي آيد.

براي مدتي طولاني نگهشان داريد، دردش شروع مي شود.

باز هم مدت زمان نگهداري را بيشتر كنيد، باعث رخوت، رعشه و ناتواني شما ميگردند.

قادر به انجام هيچ كاري نخواهيد بود.

فكر كردن به چالشها و مشكلات زندگي مهم است، اما حتي مهم تر اين است كه در انتهاي هر روز قبل از خواب آن مشكلات را زمين بگذاريد.

به اين ترتيب استرستان رفع مي شود و وقتي از خواب بيدار مي شويد سرحال، با نشاط و قوي هستيد و ميتوانيد هر مشكل و چالشي كه در طول روز با آن برخورد ميكنيد را برطرف كنيد.

دسته ها :

دو بار در روز مسواك بزنيد و يك بار نخ دندان بكشيد. اين دو راه، ساده ترين و مهم ترين راه براي داشتن دندان‌هايي سالم و زيباست.

سال‌هاي پيش و شايد همين امروزه در بسياري از فرهنگ‌ها و مجامع، شكل خاصي از دندان‌ها علامت زيبايي بوده و باشد. رنگ كردن دندان‌ها به رنگ‌هاي سياه و تيره، تراشيدن دندان‌ها به شكل‌هاي مختلف و يا روكش‌هاي طلاي دندان‌ها، همگي در فرهنگ‌هاي مختلف جهان ممكن است علامت زيبايي شناخته شود، اما در كشور ما و بسياري از جوامعي كه فرهنگ و رفتاري شبيه به ما دارند، داشتن دندان‌هايي مرتب، خوش ‌شكل و از همه مهم‌تر سفيد، علامت خاص زيبايي دندان‌ها شناخته مي‌شود.

در گويش عام، دندان‌ها به رنگ سفيد شناخته مي‌شوند، اما اگر همين رنگ سفيد را در جزييات خوب نگاه كنيد و رنگ دندان‌هاي چند نفر از نزديكانتان را با هم مقايسه كنيد، مي‌بينيد كه در همين رنگ سفيد، درجات متفاوتي از تيرگي و روشني وجود دارد. در واقع دندان‌ها در ذات خود و از شروع رويش ممكن است به صورت طبيعي سفيدتر و يا زردتر باشند.

دسته ها :
با مراجعه به قرآن شريف آياتي را مي‌توان يافت كه به طور مستقيم و با كمي دقت بر عيد فطر و آداب آن توجه دارند و نشان مي‌دهند كه اين مسئله از ديد قرآن پنهان نمانده است. آن آيات عبارتنداز:


1- آيه 185 سوره مباركه بقره:
در اين آيه خداوند متعال ضمن معرفي ماه مبارك رمضان و نزول قرآن در آن به برخي از احكام مربوط به اين ماه شريف اشاره كرده و مي‌فرمايد: هر يك از شما كه هلال ماه رمضان را مشاهده كرد بايد روزه بگيرد و كسي كه در حال سفر و يا مريض بود و ماه رمضان را درك كرد در روزهاي ديگر بايد، روزه فوت شده را جبران كند. در ادامه مي‌فرمايد: خداوند اين احكام را به خاطر راحتي شما و نه به خاطر به سختي افتادنتان تشريع نموده است و اين كه عدد را تكميل كنيد و خدا را به خاطر هدايت بزرگ بداريد.
دسته ها :
X